luni, 14 martie 2016

Poveste cu Farmec             Floare de mac cu Farmec    A fost o data ca-n povesti, a fost ca niciodata, o fata simpla intr-un sat din Romania, se numea Floare de Mac, mama sa ii pusese acest nume pentru ca avea parul negru si era rosie in obraji ca o floare de mac, insa avea un mare secret, secretul era ascuns intr-un cantec fredonat de ea, despre tenul sau, care era foarte frumos, curat si sanatos iar toate celelalte fete incercau sa afle cum reuseste.

   Intr-o zi a iesit la plimbare prin padure, pentru ca iubea natura, iar cateva fete s-au decis sa o urmareasca pentru a-i asculta cantecul.
  Floare de Mac s-a oprit langa un rau pentru a-si spala mainile si a inceput sa cante:

    Floare de mac stralucesti
    Tenul mi-l hidartezi
    Stresul il alungi
    Ridurile le opresti


    Tu ma vindeci mereu
    Si m-ajuti la greu
    Tenul mi l-ai schimbat
    Deshidratarea ai inlaturat
    Si mi-ai redat incredera
    Doar tu floare de mac


  Fetele ce o urmareau nu au inteles de ce Floare de Mac canta un cantec despre numele ei, unde era secretul, si despre ce era vorba, Floare de Mac le-a auzit si a mers spre ele, si vazandu-le foarte interesate de secretul sau, aceasta s-a hotarat sa le spuna ce face pentru a avea tenul curat, luminos, tanar si hidratat.
  Floare de mac - Secretul frumusetii tenului meu sta in produse pe baza de ulei de floare de mac, asa cum este si numele meu, acesta protejeaza tenul si pielea de stresul de zi cu zi, are efect calmant, hidratant, prevenind aparitia ridurilor si a semnelor de imbatranire, de aceea tenul meu este asa de frumos, curat si luminos.
  Fetele - Daca esti singura romanca frumoasa care stie secretul, de ce ai vrut sa-l impartasesti si cu noi, Floare de Mac?
  Floare de Mac - Pentru ca romance frumoase suntem toate, numai ca nu toate stiu secretul unui ten cu mult Farmec.

   Floare de Mac le-a spus fetelor sa mearga sa spuna prietenelor, colegelor, familiei ca s-a aflat secretul unui ten frumos doar cu un mic ajutor, produsele pe baza de ulei organic de floare de mac, iar una dintre ele fiind  crema nutritiva multivitamine.
   Dar fetele inca nu stiau exact unde sa gaseasca aceste creme speciale, atunci Floare de Mac a decis sa produca toate aceste produse pentru a da incredere tuturor romancelor.

   Asa povestea frumusetii romancelor a fost dezvaluita in anul 1985 atunci cand Gerovital Plant (Floare de Mac) a inceput sa produca produse speciale pentru nevoile tuturor tipurilor de ten, tinand pasul cu ultimele descoperiri si in zilele noastre.


  S-am incalecat pe-o sea ,si v-am spus povestea asa!
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016
   

Un comentariu:

  1. foarte interesant ,asa este multe persoane nu stiu de Farmec si de ce bune sunt aceste produse,

    RăspundețiȘtergere