miercuri, 2 decembrie 2015

Discounts 

       Shopping... pentru copii :)
      Pana acum doi ani si jumatate chiar trei cumparam haine copiilor de la magazine de cartier cu haine, accesorii si jucarii pentru copii dar de calitate foarte proasta si preturi mari. Hainele erau fabricate in china, foarte dragute la prima vedere insa dupa 2 - 3 spalari ba intrau la apa, ba se scamosau, ba se deslipeau stickerele sau abtibildurile de pe bluze ori pantaloni ori se schimba culoarea - unele se albeau, altele se innegreau :))) Hainele pentru copii sunt scumpe , iar unii chiar stiu sa profite de necunostinta unora ( a fost si cazul meu), de ex intr-un oras de provincie  cu o populatie 40 - 50.000 sunt cateva magazine destinate copiilor gen "orice produs 13 lei" si acestea sunt asaltate de oamenii pacaliti de pretul mic dar de o calitate foarte proasta.
 
     Si cum spuneam de aproape trei ani am inceput sa merg in Bucuresti de 3 - 4 ori pe an sa cumpar haine doar de la H&M si TAKKO, au foarte multe oferte, reduceri pe mail, pe site, iar calitatea hainelor este ireprosabila.
    TAKKO oferta cupoane cu reduceri pe mail daca va inregistrati pe site.


 
 Eu primesc si acasa cupoane cu reduceri foarte avantajoase. Puteti cumpara 4 produse iar la fiecare beneficiati de reduceri intre 15-30%. Profitabil nu?

H&M ofera reduceri de 20% la tot cosul de cumparatri :)) De cateva luni se poate comanda si online ;)
  Recomand cu mare mare drag aceste doua magazine cu haine de o calitate foarte buna.


Voi de unde cumparati haine copiilor?

Kisses,
EVAblog


Un comentariu:

  1. Din H&M imi iau si eu hainute, sunt ok si calitativ si la pret

    RăspundețiȘtergere