miercuri, 30 decembrie 2015

KIKO      Lac de unghii KIKO 2 in 1


   
     De ceva timp voiam sa va arat 2 lacuri de unghii KIKO, care sunt printre preferatele mele, textura de gel ofera un luciu de durata si un nivel de fluiditate ideal ce faciliteaza aplicarea, contin substante ce au proprietatea de a intari si proteja unghia.

   Primul este KIKO 221 Light Satin Beige culoare sidefata, foarte placuta, se poate aplica pe unghie doar o data sau de doua ori pentru o culoare mai intensa, in poza am aplicat de doua ori. Se usuca repede maxim 5 minute. Cand am unghiile mari o folosesc la manichiura frantuzeasca, aplic doar o singura data peste alb si se vede foarte frumos. 
   Al doilea lac de unghii este KIKO Magnetic 704 culoare fiind foarte frumoasa ca a unei visine, ador nuanta aceasta nu doar pentru culoare ci si pentru ca luceste foarte intens dand unghiei un efect shiny. 
   Dar asa cum se intampla si la oameni :))) are un defect... se usuca foarte greu aproximativ 20 minute, este cam greu sa rezisti mai ales cand ai si copii prin preajma dar ce nu face "baba" la frumusete
 Ambalaj de sticla obisnuit pentru un lac de unghii, aplicatorul este plat.

Le recomand? Da, daca doriti un produs care sa reziste aproape o saptamana. 
Brand: Kiko  Nume: Nail Lacquer 221 si  Magnetic Nail Lacquer 704
Valabilitate: 24 de luni de la deschidere
Cantitate: 11 ml
Kisses,
EVAblog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu