sâmbătă, 5 decembrie 2015

Be Happy



   

             Un duo castigator de la Nivea si Garnier



       Nivea lapte demachiant (ten normal) si Garnier lotiune tonica racoritoare sunt preferatele mele atunci cand vine vorba de demachere sau doar de curatatrea tenului inainte de culcare.

      Incep cu Nivea - lapte demachiant - ten normal - este un demachiat excelent de bun, are o textura usor lichida ceea ce permite o folosire mai usoara. Curata tenul foarte bine si rapid iar acest lucru este un plus, pentru ca sunt multe demachiante care dupa ce iti dai jos tot machiajul si te speli pe fata sa ramana pe prosop urme de fond de ten sau rimel. In acest caz nu sa intamplat asa. 
     Imi place pentru ca poate fi folosit si in zona ochilor, nu irita si nici nu da senzatie de usturime nici tenului nici ochilor. Rimelul este foarte rapid si usor inlaturat de pe gene fara a se insista foarte mult. 
     Un minus ar fi ca dupa demachere tenul ramane usor uleios dar pentru asta am gasit si solutia : Garnier lotiune tonica racoritoare
      
     Lotiunea tonica racoritoare de la Garnier cu extract de struguri si pro-vitamina B5 este perfecta pentru tenul normal sau mixt, dupa demachere il aplic pe ten si simt cum imi improspateaza tenul lasandu-l neted si tonifiat.
    Dupa folosire iti da o senzatie de bine, de prospetime exact ce are tenul nevoie dupa o zi obositoare.
    Daca vreti sa va rasfatati tenul va recomand acest duo care pe mine m-a castigat din prima.





     

Kisses,
EVAblog
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu