sâmbătă, 28 noiembrie 2015

So Bright!     Review Elmiplant Skinnergy  250 ml (So Bright!) -  lotiune de corp - piele terna


         Gama SKINNERGY pentru îngrijirea pielii corpului propune trei creme hidratante ce activează simţurile, datorită miresmelor fresh-fructate şi revitalizează pielea mulţumită proprietăţilor superfructelor, ale căror extracte naturale se regăsesc în fiecare produs. Cele trei creme au o absorbţie rapidă şi sunt special concepute pentru a asocia ritualul de îngrijire cu o anumită stare de bine, după cum le spune şi numele: So alive!, So pampered! şi So bright!. Printre atuurile cremelor de corp se numără Nutri Moist 48h care combină puritatea extractelor naturale cu puterea ştiinţei şi ajută la o hidratare şi îngrijire îndelungate.
           Am incercat din gama So alive! Elmiplant Skinnergy varianta So Bright! cu extract de guava 100% despre care va scriu astazi si de la So pampered! Elmiplant Skinnergy varianta Go moist! - am scris un alt articol ;)

         Lotiunea de corp Elmiplant Skinnergy So Bright! cu extract de guava 100% face parte din gama So alive! are un miros puternic dar dulce si placut, imi vine sa o mananc si ador sa o port pe piele dupa fiecare dus pentru ca lasa o aroma dulce asemeni fructelor. 


    
    Asa cum spune si numele "skinnergy" este o lotiune care da o senzatie pielii de energie si prospetime, iti revitalizeaza pielea si simturile la propriu :)

  Formula intensa a Lotiunii de Corp SO BRIGHT! este imbogatita cu:
- Extract de Guava 100% natural: sursa excelenta de substante nutritive, ajuta la hidratarea, catifelarea si energizarea pielii, conferindu-i un aspect sanatos si radiant.
- Nutri Moist 48H: combina puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinte in cosmetologie' confera pielii hidratare imediata care dureaza pana la 48 de ore.   Hraneste pielea lasand-o moale si catifelata. Aplicata zilnic creste nivelul de hidratare al pielii ce dureaza pana la 48 de ore. Special creata pentru pielea terna lotiunea trece cu succes acest test.


  Plusuri :

- hidrateaza pielea si o mentine pana la 48 de ore
- senzatie de prospetime si revitalizare
- aroma dulce de fructe proaspete
- nu contine parabeni, parafina sau coloranti
- pret mic 11-15 lei

 Minusuri :

- nu sunt ;)
Astept cu mare interes parerile voastre despre aceasta lotiune! 


Kisses,
EVAblog2 comentarii: